Wat is #ScoutOn 2021?

#ScoutOn 2021 is met afstand het leukste Scoutingfeestje van het jaar! Tijdens deze gratis livestream trakteren we je op 29 mei 2021 van 19:30 - 22:30 uur op een avondvullend programma, die je gewoon vanaf je luie stoel of je clubhuis kunt volgen, zolang je er maar een kampvuurtje bij maakt. Samen met je team of Scoutingvrienden. Zo genieten we met alle vrijwilligers in Nederland tóch samen van een feestje.

 

Wat kan je verwachten? 

#ScoutOn 2021 geeft jou een feestje in je eigen tuin of bij je eigen clubhuis! Met een geweldig programma vieren we samen met alle vrijwilligers in Nederland dat we tóch een beetje samen zijn. Er is muziek met live-optredens, onze huisDJ, een pubquiz, challenges en ook voor een hapje wordt gezorgd. Samen met je vrienden geniet jij van een heerlijk kampvuurtje (niet meegeleverd), terwijl je met 25.000 andere vrijwilligers geniet van de livestream. #ScoutOn 2021 wordt uitgezonden vanaf Scoutinglandgoed Zeewolde van 19:30 - 22:30 uur.

 

Voor wie is #ScoutOn 2021?

#ScoutOn 2021 is voor alle vrijwilligers van Scouting in Nederland. Iedereen is welkom om aan te sluiten bij dit digitale feestje!

 

Wat heb ik nodig om #ScoutOn 2021 te kunnen bekijken?

Je hebt een aantal dingen nodig om jouw #ScoutOn-avond compleet te maken:

  1. Een gratis ticket, die je via deze pagina kunt bestellen. Vervolgens krijg je van ons een e-mail met daarin de link naar de stream.
  2. Een smartphone, tablet, laptop of computer om de stream te kunnen bekijken. Deze kan je bijvoorbeeld laten casten naar je televisie of via een beamer afspelen.
  3. Een goede internetverbinding, zodat je ongestoord kunt genieten van de show.
  4. Een kampvuurtje, om die echte #ScoutOn 2021 vibe te voelen.
  5. Alle ingrediënten van het boodschappenlijstje die we je toesturen na aanmelding.

 

Officiële #ScoutOn 2021 badge

Wil jij een aandenken aan de geweldige avond die #Scout On 2021 ongetwijfeld gaat worden? Bestel dan nu alvast de officiële badge bij de ScoutShop