#ScoutOn awards

Gezocht: dat éne leidingteam dat zich niet heeft laten stoppen door alle lockdowns en coronamaatregelen van het afgelopen jaar. Die altijd door zijn gegaan en de leukste en creatiefste programma’s hebben bedacht, of iets heel anders bijzonders hebben neergezet. Kortom: we zoeken het leukste en beste leidingteam van het jaar voor een eenmalige uitreiking van de #ScoutOn awards.

 

Drie winnende leidingteams

De drie winnende leidingteams zijn bekend! Zij zullen aanstaande zaterdag live aanwezig zijn bij #ScoutOn 2021 op Scoutinglandgoed Zeewolde.

De drie teams met de meeste stemmen zijn, in willekeurige volgorde:

  • Het explorerteam van Scouting Frama uit Best 
  • Het scoutsteam van de Scouting Lodewijkgroep uit Sas van Gent
  • De Bestevaerhorde van de Katwijkse Zeeverkenners uit Katwijk

De winnaars zijn... Het scoutsteam van de Scouting Lodewijkgroep uit Sas van Gent!

 

Wat zijn de #ScoutOn awards? 

De #ScoutOn awards worden éénmalig uitgereikt tijdens #ScoutOn 2021 op 29 mei 2021. Het leidingteam dat naar huis gaat met de #ScoutOn award is het leidingteam dat volgens heel Nederland écht iets bijzonders heeft neergezet tijdens de lockdowns en alle coronamaatregelen van het afgelopen jaar. Het leidingteam dat niet bij de pakken neer ging zitten, maar de schouders eronder heeft gezet om zo hun jeugdleden te blijven uitdagen.

En wat winnen ze dan? Natuurlijk een geweldige award om mee naar huis te nemen, maar dat is nog niet alles. De drie leidingteams met de meeste stemmen worden uitgenodigd om als publiek op locatie aanwezig te zijn bij #ScoutOn 2021. Tijdens de livestream zullen we dan de uiteindelijke winnaar bekend maken.